✅ Fri fragt over 749 DKK      ✅ Prismatch      ✅ Lav fragt fra 39 DKK      ✅ Hurtig forsendelse

✅ Fri fragt over 749 DKK  ✅ Prismatch
✅ Lav fragt fra 39 DKK      ✅ Hurtig forsendelse

Ginpakken fra Ginhuset

Påbegynd dit gin-eventyr her. Med Ginhusets ginpakke får du muligheden for at modtage en ginpakke med en anderledes og spændende gin sammensat med en masse lækkert indhold. Synes du selv, at du fortjener en gave, så er dette den oplagte til ginelskeren.

Bliv medlemGiv det som gave

BLIV MEDLEM

Bliv medlem af vores ginklub og modtag en ekslusiv ginpakke hver måned. Udvid din viden om gin – og dit barskab i løbet af kort tid. Med Ginhusets ginpakke modtager du hver måned en eksklusiv gin, to premium tonic, en mixer, garnish, snacks og den nyeste udgave af vores magasin.

Hver måned udvælger vi en af de bedste gin på markedet, der er unik og speciel. Det kan være danske lokale gin eller small-batch gin fra udlandet, specielle udgaver eller andet.

Du vælger om du vil modtage ginpakken 1, 2 eller 3 gange om året. Du betaler kun for det antal, du vælger at modtage. Du kan frit og gratis skifte dit abonnement, når du ønsker det. 

Ginpakkens indhold er altid en overraskelse inden det ankommer, men vi garanterer at der altid er en stor flaske eksklusiv gin, tonics og mixers til lækre drinks, snacks, tilhørende garnish og vores eget gin magasin med spændende historier.

HVAD ER DER I GINPAKKEN?

  • En flaske eksklusiv gin i normal størrelse
  • 2 tonics der passer perfekt til ginnen
  • 1 mixer til at lave en lækker cocktail
  • Tilhørende garnish der spicer din gin & tonic op
  • Lækre snacks der passer til ginnen
  • Ginhusets magasin der fortæller spændende historier fra ginnens verden
  • Selvfølgelig med gratis fragt
Påske ginpakke

TILMELD DIG TIL DANMARKS LÆKRESTE GINPAKKE

Frugtige gin

Frugtige gin

Som du nok er bekendt med, er af hovedingrediensen i en gin enebær. Men det er ikke hos alle, at enebærrens granlignende smag går rent ind. Men frygt ej. Hvis ikke en klassisk gin lige er dig, er der stadig rig mulighed for at nyde en cocktail med gin i. Listen af...

Gør-det-selv: Tørret (Dehydreret) garnish

Gør-det-selv: Tørret (Dehydreret) garnish

I dette indlæg bliver du klogere på den nye stjerne på gin himlen: dehydreret garniture. Du finder ud af, hvorfor det tørrede tilbehør er på alles læber, ligesom du lærer at lave dine helt egne tørrede citrusfrugter, som du kan imponere med ved dit næste...

Back to basics: Det rigtige glas til din cocktail

Back to basics: Det rigtige glas til din cocktail

Klokken er 20.00, det er fredag og du har ramt køkkenet for at kreere den lækreste cocktail til rigtigt at skyde weekenden igang. Du har fundet alt dit udstyr frem til at lave cocktailen - f.eks. din jigger, din shaker og din strainer. Ginnen, tonicvanden og garnish...

VIL DU BLIVE KLOGERE PÅ ALT OM GIN? TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG BLIV EN GIN NØRD

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & FÅ 2 GRATIS PREMIUM TONICS MED I DIT KØB!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i oktober og vi lægger 2 gratis tonics med i dit køb. 

Tak for din tilmelding. Vi udvælger 2 gratis premium tonics, der kommer med i din ordre.