✅ Fri fragt over 749 DKK      ✅ Prismatch      ✅ Lav fragt fra 39 DKK      ✅ Hurtig forsendelse

✅ Fri fragt over 749 DKK  ✅ Prismatch
✅ Lav fragt fra 39 DKK      ✅ Hurtig forsendelse

Efter nogle måneder med dette projekt i støbeskeen, kan vi nu endelig byde velkommen til Ginhuset.dk.

 

For at fejre vores opstart afholder vi en opstartskonkurrence, hvor du kan vinde Ferdinands Saar Dry Gin Gaveæske, der i 2015 løb med dobbelt guld, da verdens bedste gin blev kåret i San Francisco. Ginnen bliver leveret i en moderne trækasse, der vil pryde enhver barhylde. Dertil får du 4 af de specielt producerede Doctor Polidoris Tonic Water, der er udviklet af samme destilleri med formålet, at kunne skabe verdens bedste gin & tonic med Ferdinands Saar Dry Gin og Doctor Polidoris Rare Dry Tonic.

Ginhuset.dk er sat i verden, for at tilbyde de bedste gins på en online platform. Vores mål er at give dig som bruger, en unik oplevelse på en webshop. Vi vil sikre, at du føler du får samme viden, som hos din lokale vinhandler. Derfor gør vi en dyd ud af, at hele tiden indsamle og dele alt hvad der er i denne fantastiske gin verden.

På Ginhuset.dk har samlet de bedste produkter, historier, opskrifter og anmeldelser, så du får mere end bare et produkt hos os. Vi stræber efter at være din foretrukne side, når dine tanker falder på gin. Og hvorfor gør vi det? Fordi vil elsker gin! Bag ved er vi to passionerede mænd, som blot ønsker at dele vores passion med resten af Danmark. Og vi håber i vil elske det!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & FÅ 2 GRATIS PREMIUM TONICS MED I DIT KØB!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i oktober og vi lægger 2 gratis tonics med i dit køb. 

Tak for din tilmelding. Vi udvælger 2 gratis premium tonics, der kommer med i din ordre.