✅ Fri fragt over 749 DKK      ✅ Prismatch      ✅ Lav fragt fra 39 DKK      ✅ Hurtig forsendelse

✅ Fri fragt over 749 DKK  ✅ Prismatch
✅ Lav fragt fra 39 DKK      ✅ Hurtig forsendelse

SÅDAN FUNGERER GINPAKKEN FRA GINHUSET

Lige siden vi startede Ginhuset, har vi været rejst land og rige – og udland – rundt for at finde de bedste premium gin i verden. 

Hver måned kårer vi månedens gin. Og det er ikke bare hvilken som helst gin. Det er i hvert fald ikke en gin, du kan finde i dit lokale supermarked. Månedens, helt specielle, gin sender vi til vores medlemmer i en ginpakke, der er fyldt med lækkerier, som alle komplementerer hovedpersonen: månedens gin.  

Ingen binding

Du bestemmer helt selv! Du kan vælge at modtage din ginpakke hver måned, hver 2. måned eller hver 3. måned. Du betaler selvfølgelig kun for de måneder, du ønsker at modtage ginpakke og frit ændret dit medlemsskab eller framelde det helt.

Gratis levering lige til din hoveddør
Vi pakker din ginpakke omhyggeligt og sørger for, at den kommer sikkert afsted med Postnord, så du har den i løbet af den månedens første uge. Og du skal selvfølgelig ikke betale for fragten!

Altid en overraskelse!

Ginpakkens indhold er altid en overraskelse indentil det ankommer, men vi garanterer at der altid er en stor flaske eksklusiv gin, tonics og mixers til lækre drinks, snacks, tilhørende garnish og vores eget gin magasin med spændende historier.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN FRA EN VERDEN AF GIN OG TONIC

Hvornår?

Du vil modtage din ginpakke i løbet af månedens første uge. Hvis det er din første kasse – og du bestilte den efter månedens første uge skal du påregne en leveringstid inden for 5-7 hverdage.

Hvor?

Vi sender med Postnord, som leverer til hele Danmark. Og leveringen er selvfølgelig helt gratis! 

Hvor meget?

Ginpakken koster 450 kr. om måneden. For de 450 kr., vil du i løbet af ingen tid få udvidet din viden om gin – og dit barskab. Og så er det superlet og praktisk for dig.

Frugtige gin

Frugtige gin

Som du nok er bekendt med, er af hovedingrediensen i en gin enebær. Men det er ikke hos alle, at enebærrens granlignende smag går rent ind. Men frygt ej. Hvis ikke en klassisk gin lige er dig, er der stadig rig mulighed for at nyde en cocktail med gin i. Listen af...

Gør-det-selv: Tørret (Dehydreret) garnish

Gør-det-selv: Tørret (Dehydreret) garnish

I dette indlæg bliver du klogere på den nye stjerne på gin himlen: dehydreret garniture. Du finder ud af, hvorfor det tørrede tilbehør er på alles læber, ligesom du lærer at lave dine helt egne tørrede citrusfrugter, som du kan imponere med ved dit næste...

Back to basics: Det rigtige glas til din cocktail

Back to basics: Det rigtige glas til din cocktail

Klokken er 20.00, det er fredag og du har ramt køkkenet for at kreere den lækreste cocktail til rigtigt at skyde weekenden igang. Du har fundet alt dit udstyr frem til at lave cocktailen - f.eks. din jigger, din shaker og din strainer. Ginnen, tonicvanden og garnish...

VIL DU BLIVE KLOGERE PÅ ALT OM GIN? TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG BLIV EN GIN NØRD

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV & FÅ 2 GRATIS PREMIUM TONICS MED I DIT KØB!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i oktober og vi lægger 2 gratis tonics med i dit køb. 

Tak for din tilmelding. Vi udvælger 2 gratis premium tonics, der kommer med i din ordre.